fbpx

Toyota Ploiesti

 Descopera Yaris Cross

Toyota Yaris Cross. Noul tau SUV, de neoprit

Yaris Cross duce la urmatorul nivel caracteristicile cunoscutului Yaris, combinand silueta compacta si propulsia hibrida de generatia a 4-a cu cel mai avansat pachet de sisteme de siguranta si tractiunea integrala AWD-i.

Descopera Yaris Cross la Toyota Ploiesti, testeaza-l si afla ce il face de neoprit.

SUV urban
Cu o garda la sol mai generoasa si o pozitie de sofat  mai ridicata, compactul Yaris Cross iti ofera increderea de a traversa orasul in stilul tau. Cu sistemul sau inteligent de tractiune integrala si interiorului spatios si versatil care te ajuta in orice situatie, Yaris Cross te energizeaza la fiecare calatorie.
Hybrid si tractiune integrala AWD-i
Combinatia unica intre sistemul hibrid si tractiunea integrala inteligenta AWD-i, te va face sa te simti de neoprit in Yaris Cross. Sistemul sau Toyota Hybrid ofera performanta si o eficienta superioara, iar sistemul AWD-i asigura control  in calatoriile de zi cu zi si pe suprafete alunecoase.
Mereu conectat, niciodata nepregatit
Cu Toyota Smart Connect, stresul din timpul calatoriilor dispare. Ecranul tactil HD de 9” iti ofera acces la navigatia cu tehnologie cloud, care te poate anunta in timp real cu privire la evenimentele din trafic, precum si integrare wireless pentru smartphone, inclusiv Apple CarPlay™ si Android Auto™. Confortul si controlul sunt la indemana in Toyota Yaris Cross.

Completează formularul de mai jos pentru a te inscrie la un Test Drive cu Yaris Cross!

Configureaza Yaris Cross

Inca nu te-ai hotarat ce echipare este potrivita pentru tine? Configureaza viitorul tau Yaris Cross.
CONFIGUREAZA ACUM