fbpx

Toyota Ploiesti

 Descopera Toyota Corolla Sedan

Alege un sedan rafinat

De la sistemele de siguranta inteligente si pana la dotarile interioare, Toyota Corolla a fost conceputa pentru a-ti oferi calatorii linistite, lipsite de griji. La interior esti intampinat de scaunele confortabile, cu finisaje premium, iar odata ce pornesti la drum te bucuri de scaunele incalzite pentru sofer si pasagerul din spate, cat si de suportul lombar reglabil electric, pentru ca tu sa te simti relaxat pe tot parcursul calatoriei.

Toyota Corolla Sedan este o adevarata oaza de liniste, fiind propulsata de sistemul Toyota Hybrid de generatia a cincea. In plus, daca cochetezi cu un stil mai sportiv, poti alege versiunea GR SPORT

Remarca-te pe orice drum

9

Exteriorul distinct, care atrage privirile tuturor participantilor la trafic este completat de detaliile contemporane ale modelului, precum farurile cu LED-uri si accentele cromate.

Spatiu pentru viata de familie

7

Cu Toyota Corolla Sedan calatoriile cu familia devin experiente de neuitat. Atunci cand pleci intr-o excursie, membrii familiei au spatiu suficient pentru toate bagajele, portbagajul avand o capacitate de 471 de litri. In plus, toti pasagerii se bucura de suficient spatiu la picioare, gratie spatiilor de depozitate inteligente.

Conectivitate avansata

6

Pentru a avea toate informatiile importante din viata ta mereu disponibile, Toyota Corolla Sedan este echipata cu un ecran multimedia de 10.5 inchi si integrare smartphone.

Cere oferta pentru Toyota Corolla