fbpx

Toyota Ploiesti

 Alege Toyota C-HR cu pret special, incepand de la:

29.884 euro (TVA inclus)*

Descopera noua generatie Toyota C-HR

Noul Toyota C-HR impresioneaza prin fiecare detaliu, combinand stilul coupe cu statura puternica de SUV. La exterior liniile fluide si finisajele asemanatoare prelucrarii diamantelor sunt evidentiate de manerele tip flush, specifice segmentului premium. La interior, esti asteptat de interiorul primitor pe care il poti personaliza prin iluminarea ambientala, disponibila in 64 de culori si 14 teme predefinite.

 Propulsia actualizata si imbunatatita iti ofera increderea de care ai nevoie pentru a explora drumurile. Astfel, te poti bucura de 2 tipuri de propulsie Toyota Hybrid: 2.0 HEV sau 1.8 HEV, iar pentru iubitorii de putere electrificata, Noul Toyota C-HR este disponibil si in varianta Plug-In Hybrid. In plus, noua generatie Toyota C-HR este mai prietenoasa cu mediul, astfel ca materialele folosite pentru scaune si covorase sunt realizate din plastic reciclat.

Iesi in evidenta

c-hr NOU

Noul Toyota C-HR este mai indraznet si mai spectaculos. Cand vine vorba de cromatica, poti alege sa atragi privirile tuturor curiosilor prin optiunea Bi-tone+, care imbina armonios culoarea neagra ce se extinde pe toata zona anterioara, pentru un aspect iesit din comun.

Inovatii tehnologice

c-hr NOU 4

Pentru calatorii relaxante, noul ecran multimedia de 12.3 inchi asigura acces la navigatia cu tehnologie cloud si integrare wireless cu Apple CarPlay si Android Auto. In plus, iti poti incarca telefonul fara stresul cablurilor, cu ajutorul tavitei de incarcare wireless. 

Mai mult confort

c-hr NOU 7

Odata ce intrii in masina, esti intampinat de scaunele confortabile si placute la atingere, realizate din materiale create din 100% plastic reciclat. In plus, habitaclul a fost regandit pentru a fi centrat pe sofer. De la amplasamentul display-ului pana la cockpit-ul digital, noul Toyota C-HR a fost conceput pentru o experienta de condus superioara.

Cere oferta pentru Noul Toyota C-HR

*-Campania promotionala se desfasoara in perioada 1-31 iulie 2024 in limita stocului disponibil. Pretul promotional de 29883.93 Euro, cu TVA inclus este valabil pentru Toyota C-HR 1.8 HEV FWD Active cu vopsea metalizata si este calculat prin scaderea discountului de 13%, (adica 4465.42 Euro, cu TVA inclus) din suma pretului de lista 33834.08 Euro, cu TVA inclus si pretului vopselei 515.27 Euro, cu TVA inclus. Exemplu de calcul pentru Toyota C-HR 1.8 HEV FWD Active: (pret de lista, 33834.08 Euro + pret vopsea metalizata, 515.27 Euro) x (1 – 0.13) = 34349.35 Euro x 0.87 = 29883.93 Euro, cu TVA inclus. Oferta valabila la reprezentanta Toyota Ploiesti – Arena Auto SRL. Eligibilitatea clientilor IKA (International Key Accounts) la beneficiile campaniei trebuie verificata cu reprezentantii Toyota Ploiesti – Arena Auto SRL. Imagini cu titlu de prezentare.