fbpx

Toyota Ploiesti

Slide Noul RAV4
Plug-in Hybrid

Descopera noul RAV4 Plug-in Hybrid, cu un pret pornind de la

47.840 euro cu TVA inclus*

SUV VERITABIL CU TEHNOLOGIE PLUG-IN HYBRID

Puternic, dinamic si sigur, RAV4 PHEV ofera o perfomanta de neegalat. Echipat cu un motor pe benzina Hybrid Dynamic Force de 2.5 litri si un sistem inteligent de tractiune integrala (AWD-i), accelereaza de la 0 la 100 km/h in doar 6 secunde cu ajutorul celor 306 CP. În plus, poți beneficia de condițiile Rabla Plus pentru achiziția noului RAV4 Plug-in Hybrid!

Descopera noul RAV4 PHEV la Toyota Ploiesti si afla ce il face de neoprit. 

ADN dual
Noul SUV RAV4 Plug-in Hybrid combina cea de-a patra generatie a sistemului Toyota Hybrid cu o baterie Litiu-Ion de mare capacitate, ce-ti permite sa te bucuri de acceleratii imediate si o autonomie electrica generoasa.
Mereu pregatit
Pentru un acces facil la sistemul multimedia al masinii, RAV4 PHEV vine cu un ecran tactil de 9” cu cel mai recent sistem multimedia si integrare smartphone. Pe langa Apple CarPlay™ si Android Auto™, aplicatia MyT iti permite sa verifici nivelul bateriei sistemului hibrid, sa programezi incarcarea si chiar sa racesti sau sa incalzesti habitaclul noului RAV4 Plug-in Hybrid.
Design interior
Cabina eleganta a modelului RAV4 Plug-in Hybrid ofera conditiile ideale pentru o performanta linistita si fara efort. Scaunele sport din piele si sistemele de siguranta iti asigura calatorii relaxante si confortabile, iar portbagajul de 500 litri iti va oferi un spatiu de incarcare flexibil pentru nevoile tale.

* – Preț valabil până la 31 ianuarie 2022 pentru versiunea RAV4 Plug-in Hybrid Style cu vopsea metalizată

Completează formularul de mai jos pentru a cere oferta pentru noul RAV4 Plug-In Hybrid!