fbpx

Toyota Ploiesti

 Alege RAV4 Hybrid, in programul Rabla**

SUV VERITABIL, FARA COMPROMISURI

Descopera SUV-ul potrivit pentru fiecare situatie: RAV4 Hybrid. Cu un sistem de propulsie Toyota Hybrid, 218 CP si tractiune integrala, RAV4 face fata cu succes atat drumurilor urbane, cat si celor extra-urbane.

In plus, confortul si stabilitatea calatoriilor sunt asigurate de suspensiile performante si platforma TNGA (Toyota New Global Architecture). In RAV4 Hybrid, nu trebuie sa iti faci griji pentru siguranta pasagerilor si a celorlalti participanti la trafic, deoarece SUV-ul vine cu pachetul Toyota Safety Sense ca dotare standard.

Putere subliniata prin design
RAV0007a_22 - Original File_low_res
Puternica si cu o prezenta impozanta pe sosea, caroseria RAV4 atrage privirile, pornind de la elegantele sale faruri LED, continuand de-a lungul siluetei musculare si ajungand la superbele stopuri LED – toate formand o linie continua si un aspect unic si rafinat.
Interior contemporan
RAV2005h_22 - Original File_low_res
Distinctiv si sofisticat, cu suficient spatiu pentru orice, RAV4 are un interior contemporan, bine organizat si plin de tehnologie utila. Pentru un acces facil la sistemul multimedia al masinii, RAV4 Hybrid are cu un ecran tactil de 8” si integrare smartphone. 
Capabilitati SUV
TOY_RAV4_2022_HUB_IMG_KV_01_ADV_v2_low_res
Multumita platformei TNGA (Toyota New Global Architecture), greutatea masinii a fost redusa, centrul de greutate a fost coborat, iar rigiditatea sasiului si vizibilitatea soferului au crescut. Rezultatul este un SUV extrem de capabil la volanul caruia nu trebuie sa faci niciun compromis.

Completează formularul de mai jos pentru a cere oferta pentru noul RAV4 Hybrid!

*Prezentarea pentru vanzarea vehiculelor prin programul Rabla are caracter informativ. Aceasta devine o oferta valabila doar de la momentul la care inscrierile pentru persoane fizice vor fi disponibile in PSIPAN, in perioada valabilitatii campaniei, sub rezerva reinitierii, in anul 2022, de catre Ministerul Mediului, Apelor si Padurilor prin Administratia Fondului pentru Mediu a programului de stimulare a innoirii parcului auto national (“programul Rabla Clasic”), a indeplinirii de catre client a tuturor conditiilor impuse de Ghidul PSIPAN 2022 si a acceptarii Toyota Ploiesti ca producatori validati in program. Sub conditia indeplinirii cerintelor de mai sus, oferta este supusa unor termene si conditii, este valabila in limita stocului disponibil si presupune aplicarea discountului recomandat, a primei de casare si a ecobonusului/ecobonusurilor calculate in Euro (1 Euro = 4.9 Lei) si nu include echipamente, accesorii sau dotari optionale. Avantajul maxim se poate obtine in cazul alegerii (achizitiei) unei versiuni Hybrid cu emisii CO2 mai mici sau egale cu 120 g/km in sistem WLTP si prin casarea a 2 (două) vehicule cu o vechime de cel putin 15 ani de la data fabricatiei si cu norma de poluare Euro 3 sau inferioara, insa nu in cazul alegerii unei versiuni Plug-in Hybrid. Mai multe detalii despre oferta pe www.toyota.ro si la dealerii autorizati Toyota.