fbpx

Toyota Ploiesti

 Descopera Toyota Corolla Cross, noul SUV Hybrid al familiei tale

Spatiu, utilitate, tehnologie

Stim cu totii cum e cand plecam cu toata familia la drum. Avem de transportat foarte multe bagaje, cei mici trebuie fixati in siguranta in scaunele de copii, playlist-ul de excursie este la indemana, iar soferul trebuie sa fie relaxat pentru a se putea concentra la drum.
Cu noua Corolla Cross, calatoriile in familie devin mai placute si mai relaxante, pentru ca iti asigura tot ce ai nevoie: un portbagaj generos, de 428 de litri, habitaclu spatios si aerisit, pregatire IsoFix, integrare smartphone si multe altele.
Toyota Corolla Cross este disponibila cu propulsie Toyota Hybrid de 2.0 L si 197 CP, atat in versiunea 4×2, cat si in versiunea 4×4, cu AWD-i.

SUV spatios si practic

Atunci cand pleci la drum, iti place sa ai de toate la tine? Sau vrei sa faci o plimbare prin natura cu bicicleta? Corolla Cross este pregatita pentru orice situatie. Portbagajul sau incapator este usor de incarcat, iar daca ai nevoie de mai mult spatiu, scaunele spate se rabateaza fractionat.

Sistem hibrid de generatia a cincea

Propulsia Toyota Hybrid a ajuns la a cincea generatie si acest lucru se simte la volanul noii Corolla Cross. La 25 de ani de la lansarea primei generatii, sistemul hibrid ofera un raspuns mai bun, iar acceleratia da o senzatie mai autentica, potrivita pentru acest SUV de familie 

Siguranta avansata T-Mate

Noua Corolla Cross este dotata cu T-Mate – partenerul tau de incredere la volan. T-Mate imbina siguranta Toyota Safety Sense cu sistemele de asistenta a soferului, menite sa iti ofere mai multa siguranta la volan, indiferent daca parchezi, conduci pe autostrada sau in oras.

Cere oferta pentru noua Corolla Cross.